Ik help als retail marketeer klanten graag met doorbreken van conventies in hun markt om zo een onderscheidende positie te verwerven die resultaat oplevert. Zo red ik winkelgebieden en help ik warenmarkten zich klantgericht te manifesteren. Ik ben vernieuwer in de sierteeltsector en aanjager van samenwerking tussen ondernemers. Ik acteer als marketing adviseur of strateeg, maar realiseer samen met een 'pool' van creatieve professionals ook huisstijlen, verkoopconcepten, promotie acties of online/off-line communicatie campagnes.  

Recente Projecten en Opdrachten in retail & marketing

Simply Calla: Spice up your BQT
Samen met Bureau 52graden heeft Strøm in opdracht van 125 kwekers en Flora Holland een sterk visueel marketingconcept ontwikkeld voor Calla bloemen: 'Simply Calla'. Vanuit 4 business concepten laten we de Europese bloemistenmarkt 'de andere kant' van de Calla bloem zien. Strøm verzorgt naast strategisch advies ook het dagelijkse marketing management en project management.
Shoppen aan de Zaan
Branddesign als 'bindmiddel': Samen met 52Graden een branding & marketing concept voor de 300 winkels en alle horeca in Stadshart Zaandam ontwikkeld. Inspiratie is het bijzondere hotel van Zaandam. Kern van aanpak is de klant helpen vinden en gastvrijheid!
Vernieuwer van Warenmarkten
De warenmarkt is op dit moment een armoedig koopjesparadijs. Weinig aantrekkelijk in aanbod en uitstraling. In de afgelopen jaren heeft Strøm zich gespecialiseerd in het vernieuwen van warenmarkten in Nederland. Strøm is actief op uiteenlopende marktprojecten: van ontwikkeling en realisatie van nieuwe marktformules (Siermarkt Amsterdam) tot het verfrissen of herindelen van bestaande markten ( oa. De Albert Cuyp, Markt van Breda, Markt van Nijmegen)
Inspiratie Zweedse Tuincentra
Voor de marketingafdeling van de Zweedse beursorganisatie Elmia in Jönköping (Zweedse RAI) acteert Strøm sinds enkele jaren als inspiratiebron. Enerzijds betreft dit advies op gebied van green-retailtrends en ontwikkelingen voor het management. Anderzijds wordt Strøm ingezet om tijdens beurzen retail&trend presentaties te verzorgen voor bezoekers, o.a. tijdens de vakbeurs voor Scandinavische tuincentra 'Elmia Garden'. Ook verzorgen we de PR in NL en adviseren we over nieuwe beursconcepten.
Verbeteren van koopervaring
Interim marketing project op hoofdkantoor van Intratuin Nederland. Focus op versterken van conversiekracht van de groen en decoratie afdeling door verbeteren van de koopervaring en 'helpen' van de klant. Daarnaast op basis van relevante trends en ontwikkelingen kader gezet voor de retailstrategie richting 2020.
Mastercard Priceless Specials
MasterCard en FCB Amsterdam hebben Strøm ingeschakeld als manager retail partnerships. Vanuit de bekende priceless propositie van MasterCard is een activatie programma ontwikkeld voor kaarthouders: Priceless Specials. Maandelijks worden zij getrakteerd op unieke voordelen en bijzondere privileges bij retailers, hotels, evenementen etc. De rol van Strøm is passende retailpartners bij dit project te betrekken en samen Priceless deals te realiseren voor dit activatieprogramma.
Kitchen of Happiness
KOH is een nieuw casual foodconcept voor Thaise gerechten. Bangkok streetfood markets en NYC Noodlebars vormden de inspiratie voor deze combinatie van foodbar en combinatie van foodbar & take away. Strøm is niet alleen ontwikkelaar, maar tevens mede eigenaar van dit horeca concept.
Concept Underground Foodbar
Ontwikkeling van foodconcept 'M5' voor op Metrostations. Focus op relevantie gedurende de dag en Amsterdams accent. Kern is broodjes met beleg van diverse Amsterdamse slagers. In avond ook ready to go meals.
#NoMoreBoringBouquets
Bouquet Tales is een uniek project dat EU bloemisten inspireert om zich sterker te profileren met een eigen verrassende stijl in boeketten. Het is een uniek offline en online joint-promotie project van 5 productgroepen. Het concept is door Strøm en Conceptfactory bedacht en gerealiseerd.
Meer weergeven
 
 
 
 
Retail | Marketing | Communicatie | Business Concepts
 

VerkoopImpuls voor plantenafdeling

Indoor Gardening

© 2023 by Jade&Andy. Proudly created with Wix.com

Concept Underground Foodbar

Ontwikkeling van foodconcept 'M5' voor op Metrostations. Focus op relevantie gedurende de dag en Amsterdams accent. Kern is broodjes met beleg van diverse Amsterdamse slagers. In avond ook ready to go meals.